Taiteilijatapaaminen su 20.11.2011 klo 14-16 Galleria Rantakasarmissa, Suomenlinnassa Helsingissä.

Meri sisälläni / El Mar Adentrome / The Sea Inside me – yksityisnäyttely Galleria Rantakasarmissa, Helsingissä 27.10.-20.11.2011. Taiteilijatapaaminen sunnuntaina 20.11.2011 klo 14-16. Esillä valokuvia vuosilta 2005-11 ja akvarelleja vuosilta 2010-11.

Anu Miettinen (s. 1975) esittää näyttelyssä valokuvia ja akvarelleja, jotka on tehty merellisissä ympäristöissä eri puolilla maailmaa – niin hänelle itselleen kuin monille muillekin (vaikkapa Tove Janssonille) tärkeissä paikoissa. Maalarin koulutustausta näkyy myös otteessa väriin ja valoon Miettisen valokuvissa. Meri-kokonaisuutta hän on työstänyt useiden vuosien ajan. ”Meressä minua kiehtoo valo ja sen muutokset. Meri ei jätä maisemaa rauhaan, vaan siihen on keskityttävä intensiivisesti. Niinä hetkinä kun en näe merta, kannan sitä sisälläni, näkymättömänä voimana.”

– In her exhibition Anu Miettinen (b. 1975) presents photographs and watercolour paintings, which have been made in marine environments in different places around the world. The influence of training as a painter can be seen in Miettinen’s photographs in her approach to colour and light. She has worked on the sea series for several years. ‘What fascinates me about the sea is the light and it’s changes. In those moments when I don’t see the sea, I carry it inside me as an invisible force.’’

Kommentointi on suljettu.